© Decobeam Decoratief graveerwerk 2015

Bewegwijzering

Voor bewegwijzering van woongebouwen en utiliteitsbouw graveert Decobeam entreeborden, liftborden, etageborden, huisnummerbordjes en ander technisch graveerwerk. Daarnaast produceert Decobeam installatiepanelen en brandweer- panelen. Van CAD- tekening tot eindprodukt, Decobeam werkt uw schets uit tot het eindproduct.  
offerte aanvragen

Aandenken

Voor het vastleggen van onze mooiste herinneringen produceert en graveert Decobeam persoonlijke aandenken. Gesneden uit edele houtsoorten als teak, noten, kersen, Linde of mahonie. Eventueel in combinatie met een marmeren tegeltje met een fotogravure.
meer info

Overig graveerwerk

Naast het graveren van ons eigen assortiment monumentjes, lijstjes en spiegels kunt u bij Decobeam ook uw eigen object laten graveren. Aan de hand van een omschrijving en/ of foto beoordelen we de mogelijkheden. Vooraf ontvangt u een vrijblijvende kostenopgave.  
meer info
Producten
Home Producten Contact Over Service

Exclusieve

aandenken

Uw asbeeld of ornament, voorzien van een asdoosje. Een prachtig kleinood als herinnering aan uw dierbare. Gesneden uit edele houtsoorten of uitgevoerd in brons, koper of messing. Een waardevol kleinood.
meer info

Plaquettes

Gemetaliseerde plaquettes in iedere vorm en uitvoering. Voorzien van een echte laag metaal! Een eerste steenbord, naamplaat of herinneringstegel speciaal voor u gemaakt.
meer info Producten