Decobeam

Decoratief graveerwerk

Op basis van een afbeelding maakt Jeroen Noteboom van Decobeam de mooiste exclusieve plaquettes. Op basis van uw persoonlijke wensen wordt de vorm, materiaal, tekst en uitvoering bepaald waardoor een prachtig en heel persoonlijk aandenken ontstaat.
Decobeam graveert uw mooiste plaquette

Bewerkingen

Metaliseren; verouderen

Wenst u een messing, bronzen, koperen of een verguld snijwerk? Dat kan bij Decobeam. Middels de modernste technieken kan uw object worden uitgevoerd in brons, koper, vernikkeld en roestkleur of worden verguld in 24 karaats goud!

Hoe werkt het?

Samen ontwerpen .

Wanneer u een idee heeft  voor de plaquette dan kunt u deze met de tekst mailen aan: j.noteboom@decobeam.nl Mailen te lastig? dan maken we gewoon een afspraak. Bel gerust 06 31901898  en dan komt Jeroen langs om het snijwerk door te nemen.
Terug naar website
Plaquettes worden uit modeleerkunststof gefreesd, een materiaal wat vormvast en ongevoelig is voor vocht. De plaquettes worden vervolgens voorzien van een laag metaal naar keuze. Dit kan messing, brons, koper, nikkel of roestend staal zijn. Door de plaquette te laten corroderen krijgt het zijn verouderde uiterlijk. Het verouderen eindigt wanneer de plaquette wordt gesealed met een afwerklaag. De aangebrachte laag is een echte laag metaal en zal zich als zodanig gedragen. Dus wanneer de plaquette na verloop van tijd verder corrodeert dient deze opgepoetst te worden en te worden geseald met wax.
Voordat er wordt gestart krijgt u een uitgewerkt schets, wanneer deze helemaal naar uw zin is starten we met de productie.
Decobeam  
plaquettes